Overslaan en naar de inhoud gaan

Beenhouwen is een ambacht van de puurste soort

Inschrijven Icon/Subscribe Created with Sketch.

Altijd fan geweest van de betere vleeswaren en charcuterie? En zou je graag met je handen werken in een inspirerend atelier? Dan moet je de opleiding slager zeker overwegen.

Word jij helemaal wild van een smakelijk stuk vlees? Brand je van nieuwsgierigheid om te weten te komen welke weg vlees aflegt van karkas tot afgewerkt product? Bij CVO Brussel leren we je ontbenen, ontvliezen en versnijden, en maken we van jou een topslager. Hanteer de messen, kap en hak je weg naar kwaliteit, van de beste vleesbereidingen tot de fijnste charcuterie. Je atelier wordt je thuis, én de plek waar we jou klaarstomen tot de vleesspecialist waar zo veel werkgevers naar op zoek zijn. Word een stielman die z’n stempel drukt op het slagersvak.

De vraag naar goeie slagers is niet bij te houden. De kans op werk is zo goed als gegarandeerd.

Korte intro

 

Ja maar, is daar vraag naar?

De vraag naar goeie slagers is niet bij te houden. Zijn de vacatures in de grote supermarkten je nog niet opgevallen? Het is een knelpuntberoep waarin de kans op werk zo goed als gegarandeerd is. Bij CVO Brussel leggen we niet alleen je basis, maar loodsen we je ook door de nodige specialisatie-opleidingen die jou een voorsprong geven op de concurrentie.
We stomen je klaar voor de arbeidsmarkt.

Is het wel voor mij?

Onze cursisten komen van overal. Van werknemer tot zelfstandige, van beginner tot semi-professioneel: bij ons leer je de kneepjes van het vak en scherp je je techniek aan.

Een docent vertelt

Toekomst

Een voorproefje van jouw toekomst

Nadat je afgestudeerd bent bij CVO Brussel, kan je alle kanten op met je kennis.De werkopties zijn uitgebreid. Ga aan de slag:

  • in alle grote supermarkten

  • als kwaliteitscontroleur, lijnverantwoordelijke of ploegbaas

  • bij slagers over heel het land

  • in de distributie

  • in een vleesverwerkend bedrijf.

Of start  je eigen slagerij op.

 

 

Inschrijven
the butcher