Overslaan en naar de inhoud gaan

Beenhouwen is een ambacht van de puurste soort

Inschrijven Icon/Subscribe Created with Sketch.

Altijd fan geweest van de betere vleeswaren en charcuterie? En zou je graag met je handen werken in een inspirerend atelier? Dan moet je de opleiding slager zeker overwegen.

Werk je graag met vlees? Wil je weten welke weg vlees aflegt van karkas tot afgewerkt product?

Bij CVO Brussel leren we je ontbenen, ontvliezen en versnijden. We maken van jou een topslager.

Hanteer de messen, kap en hak je weg naar kwaliteit. Van de beste vleesbereidingen tot de fijnste charcuterie.

Je atelier wordt je thuis, én de plek waar wij jou klaarstomen tot vleesspecialist. 

De vraag naar goeie slagers is heel groot. De kans op werk is zo goed als gegarandeerd.

Korte intro

 

Ja maar, is daar vraag naar?

De vraag naar goede slagers is heel groot. Het is een knelpuntberoep waarin de kans op werk zo goed als gegarandeerd is.

Bij CVO Brussel leggen we niet alleen je basis, maar kan je ook specialisatie-opleidingen volgen. Zo krijg je een voorsprong  op de concurrentie.

We maken je klaar voor de arbeidsmarkt.

Is het wel voor mij?

Onze cursisten komen van overal.

Van werknemer tot zelfstandige, van beginner tot semi-professioneel. Iedereen is welkom.

Een docent vertelt

Extra: wil je een korte intensieve opleiding volgen?

Naast deze opleiding, organiseert CVO Brussel ook korte, intensieve opleidingen. 

Na 5 maanden, krijg je het officieel certificaat van Slager Distributie / Uitbener-Uitsnijder

Slager in 5 maanden

Toekomst

Een voorproefje van jouw toekomst

Nadat je afgestudeerd bent bij CVO Brussel, kan je alle kanten op met je kennis.De werkopties zijn uitgebreid. Ga aan de slag:

  • in alle grote supermarkten

  • als kwaliteitscontroleur, lijnverantwoordelijke of ploegbaas

  • bij slagers over heel het land

  • in de distributie

  • in een vleesverwerkend bedrijf.

Of start  je eigen slagerij op.

 

 

Inschrijven
the butcher