Overslaan en naar de inhoud gaan

We dompelen je onder in geuren, kleuren en smaken

Inschrijven Icon/Subscribe Created with Sketch.

Hou jij van wijnen? Wil je ze graag goed kunnen beoordelen? Dan is deze CVO Brussel opleiding exact waarnaar je op zoek bent.

Sommelier: een mooie titel, niet? In deze opleiding maken we van jou een wijnspecialist pur sang. We dompelen je onder in geuren, kleuren en smaken en laten je Franse, Duitse, Spaanse, Italiaanse, Zuid-Afrikaanse, en nog vele andere wijnen degusteren. Leer appreciëren en beoordelen, en pik er meteen de beste fles uit. Word sommelier, met CVO Brussel.

Een stevige basis is nodig als je aan de slag wil in de wereld van de wijn

Korte intro

Ja maar, is daar vraag naar?

Wie iets wil betekenen in de wereld van de wijn, moet een stevige basis hebben. In de horeca, bij traiteurs, bij wijnaankopers: de jobmogelijkheden zijn uitgebreid om als wijnkenner aan de slag te gaan.

Is het wel voor mij?

Hou jij van wijnen en wil je ze graag goed kunnen beoordelen? Dan is deze CVO Brussel opleiding exact waarnaar je op zoek bent. Van identificeren tot degusteren en beoordelen: wij maken van jou een kenner! Sluit je aan bij cursisten die van overal komen: van werknemer tot zelfstandige, van beginner tot semi-professioneel. Bij ons leer je de kneepjes van het vak en scherp je je techniek aan.
De combinatie tussen contactlessen, afstandsonderwijs en didactische uitstappen zorgt voor een fijne afwisseling in het leerproces.

Een docent vertelt

Toekomst

Een voorproefje van jouw toekomst

Nadat je afgestudeerd bent bij CVO Brussel, kan je alle kanten op met je kennis. Ga aan de slag als wijnaankoper, als horeca-uitbater,...

Wil je zelfstandig iets beginnen? 

Droom groots. Wat houdt je tegen?

Inschrijven
Wijnkenner bij CVO Brussel