Overslaan en naar de inhoud gaan

Vastgoed-assistent: nieuwe opleiding!

Inschrijven Icon/Subscribe Created with Sketch.

“Als vastgoed-assistent word jij de hoeksteen van het vastgoedkantoor in jouw buurt"

Hou je van contact met klanten? Kan jij tijdens een plaatsbezoek of op een website overtuigende promotie maken voor een vastgoed dat je wil verkopen of verhuren? In de opleiding vastgoedmedewerker zijn je marketingskills heel belangrijk. Je leert ook alles over het beheer van panden. Een verhuurcontract of een verkoopcontract heeft straks geen geheimen meer voor jou.

Word de rechterhand van je vastgoedmakelaar. Word de spil van je vastgoedkantoor. Word vastgoed assistent, met CVO Brussel.

“Als vastgoed-assistent word jij het belangrijkste aanspreekpunt voor elk vastgoedkantoor.”

Korte intro

 

Ja maar, is daar vraag naar?

Belgen hebben een baksteen in de maag en vinden huisvesting een topprioriteit. In en rond Brussel vestigen zich jaarlijks tienduizenden expats en nieuwkomers. De vraag op de vastgoedmarkt blijft dus bijzonder hoog. Bij hun dagelijkse werkzaamheden moeten vastgoedmakelaars kunnen rekenen op de professionele ondersteuning van hun medewerkers. De vraag naar veelzijdige en goed opgeleide starters is daarom erg groot in de vastgoedsector. De toekomst ligt open voor vastgoed assistenten.

Is het wel voor mij?

Je bent van vele markten thuis. Je houdt van telefonisch of persoonlijk contact met klanten, je weet hoe je wervende plaatsbeschrijvingen en foto’s maakt van de panden die je verhuurt of verkoopt? Je voelt je als een vis in het water als het organisatorische hart op je vastgoedkantoor? Dan is deze opleiding jou op het lijf geschreven.

De docent vertelt

Praktisch

Toelatingsvoorwaarden Er zijn geen toelatingsvoorwaarden verbonden aan deze opleiding.
Voorziene startdatum September 2020
Duur van de opleiding De opleiding duurt 3 semesters (1,5 schooljaren)
Afgeleverd attest Als je slaagt voor de opleiding behaal je het certificaat van vastgoed assistent. In combinatie met het certificaat van aanvullende algemene vorming behaal je een diploma secundair onderwijs.
Locatie Campus Kaai, Materiaalstraat 67, 1070 Anderlecht