Overslaan en naar de inhoud gaan

De opleiding Traiteur is hét opstapje naar een glanscarrière in de horeca.

Inschrijven Icon/Subscribe Created with Sketch.

Is een traiteurbedrijf opstarten altijd één van jouw dromen geweest? Dan moet je deze opleiding volgen.

 

 

 

 

 

 

 

Traiteurdiensten boomen. Hoe kan het ook anders? Het niveau van de Belgische traiteurs is top: ze creëren superlekkere en gezonde gerechten, steeds van topkwaliteit. Bovendien swingt de vraag van bedrijven en particulieren uit de pan! Start als traiteurkok, word een meester in mise-en-place, en creëer verrukkelijke koude en warme bereidingen. Kok aan huis? Waarom niet? Bij ons leer je zelfs fenomenale banketten en recepties organiseren. Krijg je al honger? Word traiteur, met CVO Brussel.

"Til een traiteurdienst mee naar topniveau, en creëer gerechten die doen dromen.”

Korte intro

 

Ja maar, is daar vraag naar?

De horecasector breidt voortdurend uit met nieuwe traiteurs.  Logisch, als je merkt dat bedrijven en particulieren steeds minder tijd hebben en klanten of zichzelf willen trakteren op hoogstaande gerechten. Er zullen altijd feesten georganiseerd worden, banketten in de steigers gezet, of broodjes geleverd worden. Spring mee op de kar richting werk!

Is het wel voor mij?

Is een traiteurbedrijf opstarten altijd één van jouw dromen geweest? Wil je je culinaire visitekaartje kunnen achterlaten op feesten, recepties en meetings over heel België? Dan moet je deze opleiding volgen. Bovendien komen onze cursisten van overal. Van werknemers tot zelfstandigen, van beginners tot semi-professionelen: bij ons leer je de kneepjes van het vak en scherp je je techniek aan.

 
 

Toekomst

Een voorproefje van jouw toekomst

Nadat je afgestudeerd bent bij CVO Brussel, kan je alle kanten op met je kennis. De werkopties zijn uitgebreid. Steek de handen uit de mouwen:

  • bij een traiteurdienst
  • in een restaurant of hotel
  • als kok-aan-huis
  • start je eigen foodtruck

Of start als zelfstandige een eigen zaak! 

 

 

Inschrijven
Traiteur met CVO Brussel

Specialisaties en stages

Bij CVO Brussel stomen we je klaar voor het werkveld. En als er in dat werkveld veranderingen of nieuwe trends op til zijn, spelen wij kort op de bal. Daarom zijn er de zwevende modules: specialisaties en stages die jou op een niveau hoger tillen dan de rest. Van werknemers tot zelfstandigen, van beginners tot semi-professionelen: bij ons leer je de kneepjes van het vak en scherp je je techniek aan. 

 

 

Lees meer