Overslaan en naar de inhoud gaan

Word de spilfiguur van het secretariaat

Inschrijven Icon/Subscribe Created with Sketch.

 

 
 
 

Je houdt van contacten met klanten. Je bent altijd in orde met jouw administratie. Je houdt van organiseren. Als secretariaatsmedewerker leid je de administratie van een bedrijf of een organisatie in goede banen. In onze opleiding leer je afspraken regelen, correspondentie opstellen, vergaderingen voorbereiden en klassementen organiseren. Maar je krijgt ook de basisprincipes van boekhouding en recht. We brengen je alle knepen van tekstverwerking en rekenbladen bij, zodat een computer voor jou geen enkel geheim meer zal hebben. En natuurlijk leer je vlot communiceren in het Nederlands, het Frans en het Engels en dit zowel schriftelijk als mondeling. Om de opleiding af te ronden loop je stage in de bedrijfswereld; zo doe je al meteen een professionele ervaring op. Iets voor jou?

Word secretariaatsmedewerker, met CVO Brussel.

Je bent sterk in communicatie en werkt nauwkeurig. Je behoudt altijd je kalmte en het overzicht. In deze opleiding maken we van jou een echte steun en toeverlaat voor de bedrijfswereld.Bovendien zijn we in de wijde regio hét bekendste opleidingscentrum in dit studiegebied.

Korte intro

Ja maar, is daar vraag naar?

Bedrijven zijn voortdurend op zoek naar administratieve en organisatorische talenten. Als secretariaatsmedewerker heb je een waaier van job-opportuniteiten: van onthaalmedewerker over management assistent, communicatie- of hr-medewerker tot personal assistent en rechterhand van de directie. In een aantrekkende economie snakken de bedrijven naar medewerkers die op professionele wijze ondersteunende functies kunnen uitvoeren.

Is het wel voor mij?

Je houdt van variatie en je bent zelf multi-functioneel? Je houdt van uitvoerend werk, maar ook van zelfstandig en pro-actief organiseren? Kies dan voor deze opleiding. In de opleiding secretariaatsmedewerker draait alles rond het ontwikkelen van jouw vaardigheden en competenties.

Een docent vertelt

 

Praktisch

Toelatingsvoorwaarden:

Er zijn geen toelatingsvoorwaarden verbonden aan deze opleiding.

Voorziene startdatum:

September 2020

Duur van de opleiding:

De opleiding duurt 4 semesters (2 jaar).

Afgeleverd attest:

Als je slaagt voor de opleiding krijg je het certificaat van secretariaatsmedewerker. In combinatie met het het certificaat van aanvullende algemene vorming krijg je een diploma secundair onderwijs.

Afstandsonderwijs:

Je kan deze opleiding ook in afstandsonderwijs volgen.

Locatie Campus Kaai, Materiaalstraat 67, 1070 Anderlecht
 
 

Toekomst