Overslaan en naar de inhoud gaan

Je hebt commerciële feeling. Communiceren is jouw ding. Word een topverkoper!

Inschrijven Icon/Subscribe Created with Sketch.

Wil je graag aan de slag in een warenhuis, een zelfbedieningswinkel of een traditionele winkel? Hou je van afwisseling in je job en ga je graag met klanten om? Dan is polyvalent verkoper de geknipte opleiding voor jou. In een winkel heb je veel contact met klanten: je helpt klanten, geeft hen nuttige informatie en persoonlijk en passend advies. Een belangrijke nadruk in deze opleiding ligt dan ook op klantencontacten. Je leert ordelijk zijn en verantwoordelijk te worden voor de zorg van winkelproducten. Je leert ook technische vaardigheden zoals kassabeheer, uitpakken, etiketten aanbrengen en controleren, rekken vullen en voorraad beheren. Ten slotte leer je ook een webwinkel beheren in de module e-verkoop. Tijdens je stage doe je professionele ervaring op en leer je zelfstandig, maar ook in team werken.

Word polyvalent verkoper, met CVO Brussel.

In de verkoop krijg je met mensen te maken, en die zijn niet altijd voorspelbaar. Als geboren verkoper leer je de verschillende fases van een verkoopgesprek, zodat je een verkoop succesvol kan afronden.

Korte intro

Ja maar, is daar vraag naar?

De vraag naar goede, geboren verkopers is erg groot. Je kan aan de slag in de winkelverkoop, maar er zijn ook tewerkstellingskansen als vertegenwoordigers, in de klantendienst of de sales support. Heb je ook ondernemingszin, dan kan je het maken als franchise-nemer of filiaalhouder.

Is het iets voor mij?

Je bent communicatief. Je hebt een natuurlijke flair en je houdt van klantencontacten. Je hebt een commerciële instelling. Kies dan de opleiding polyvalent verkoper. Wij zorgen voor een professionele opleiding en scherpen je verkooptechnieken en productkennis aan.

De docent vertelt

 

Praktisch

Toelatingsvoorwaarden:

Er zijn geen toelatingsvoorwaarden verbonden aan deze opleiding.

Voorziene startdatum:

September 2020

Duur van de opleiding:

De opleiding duurt 3 semesters (1,5 jaar).

Afgeleverd attest:

Als je slaagt voor de opleiding krijg je het certificaat van polyvalent verkoper. In combinatie met het het certificaat van aanvullende algemene vorming krijg je een diploma secundair onderwijs.

Locatie Campus Kaai, Materiaalstraat 67, 1070 Anderlecht

Docenten