Overslaan en naar de inhoud gaan

Kies voor een duaal leertraject. Een combinatie van theorielessen en praktijk bij bpost. Behaal zo je diploma secundair onderwijs.

  • Ben je sociaal en hou je van contact met klanten?
  • Vind je het leuk om een snelle en perfecte service te leveren?
  • Ben je graag buiten, te voet, per fiets of met de auto?

Volg onze opleiding polyvalent postmedewerker (in samenwerking met bpost). Je leert alles over brieven en pakjes sorteren en administratie.

Je leert post snel en nauwkeurig te bezorgen bij de mensen. De opleiding is gratis en je kan je rijbewijs B halen. Word postbode, sorteerder of medewerker in een postkantoor.

Ja maar, is daar vraag naar?

Postbodes bezorgen 7 miljoen brieven per dag. Door de groei van e-commerce komen daar dagelijks honderdduizenden pakjes bovenop. De coronacrisis heeft er alleen maar voor gezorgd dat we nog meer via internet aankopen.

Al die brieven en pakjes moeten bij de mensen thuis geraken. De vraag naar goed opgeleide, enthousiaste en stipte medewerkers is daarom erg groot. 

Is het wel voor mij?

Je houdt van contact met klanten? Je komt graag buiten? Je bent stipt en betrouwbaar en je werkt nauwkeurig? Dan is deze opleiding iets voor jou.

Wat zeggen andere deelnemers?

Praktisch

Toelatingsvoorwaarden

Er zijn geen toelatingsvoorwaarden.  

Heb je interesse? Neem deel aan een intake-gesprek. Bpost selecteert de kandidaten.

Voorziene startdatum September 2021
Door van de opleiding De opleiding duurt 2 semesters (1 schooljaar)
Afgeleverd attest Als je slaagt voor de opleiding behaal je het certificaat van polyvalent verkoper. In combinatie met het het certificaat van aanvullende algemene vorming behaal je een diploma secundair onderwijs.
Locatie Op de werkvloer bij bpost (verschillende locaties) en op campus Kaai, Materiaalstraat 67, 1070 Anderlecht

Toekomst

Lees de brochure

Inschrijven