Overslaan en naar de inhoud gaan

Je bent geboeid door techniek en wil in een industriële omgeving werken. Word PLC-technieker

Inschrijven Icon/Subscribe Created with Sketch.

Je krijgt een brede technische opleiding waarin je veel leert over residentiële elektriciteit, industriële elektriciteit, pneumatica en waar je leert een PLC te programmeren en aan te sluiten.

 
 

Ben je geïnteresseerd in techniek? Ben je op zoek naar een opleiding waar je veel leert over elektriciteit, pneumatica, motoren en PLC’s, dan is deze opleiding zeker geschikt! Een PLC is een elektronisch apparaat in de vorm van een digitale computer. Je kan een PLC een beetje vergelijken met een domotica-installatie, maar dan voor industrieel gebruik: PLC is een logische module die je moet programmeren om machines of productielijnen te automatiseren. 

Korte intro

Ja maar, is daar wel vraag naar?

Industriële bedrijven zijn continu op zoek naar bekwame onderhoudstechnici. Door de technische kennis die je bij ons opdoet, vergroot je je kans op de arbeidsmarkt en heb je een grote kans om onmiddellijk werk te vinden in een moderne productie-omgeving.

Is het iets voor mij?

Als je een sterk technische interesse hebt in de industriële elektriciteit en automatisering en als je op zoek bent naar een opleiding waar je veel leert over elektriciteit, pneumatica, motoren en PLC’s, dan is deze opleiding zeker geschikt!

Je hebt geen voorkennis elektriciteit nodig.

De opleiding PLC geeft in combinatie met AAV recht op een diploma secundair onderwijs.

Een docent vertelt

Praktisch

Toelatingsvoorwaarden:     

Er zijn geen toelatingsvoorwaarden verbonden aan deze opleiding

Voorziene startdatum:        

September 2020

Duur van de opleiding:       

De opleiding duurt 2 semesters (1 jaar) overdag

Afgeleverd attest:               

Als je slaagt voor de opleiding, krijg je het certificaat van PLC-technieker. In combinatie met het certificaat van aanvullende algemene vorming krijg je een diploma secundair onderwijs

Locatie Campus Kaai, Materiaalstraat 67, 1070 Anderlecht

 

 
 
 

Docenten


 

 
 

Toekomst

 

 
 
Inschrijven