Overslaan en naar de inhoud gaan

Steek je handen uit de mouwen en word monteur centrale verwarming

Inschrijven Icon/Subscribe Created with Sketch.

Je weet van aanpakken, je werkt zelfstandig en je bent resultaatgericht. Dan ben jij de geknipte persoon om monteur centrale verwarming te worden.

Steek je graag je handen uit de mouwen? Wil je graag aan het werk als monteur centrale verwarming? Als monteur plaats je de installatie op de bouwplaats. Je takenpakket bestaat uit een aantal voorbereidende taken, zoals het transport en het stockeren van materieel, het doorboren van muren en vloeren enzovoort. Verder leer je de bouwplannen lezen en het werk organiseren. Je hoofdtaak is het bewerken en leggen van de leidingen. Daarna ga je over tot het monteren en aansluiten van de verschillende toestellen: verwarmingsketels, brandstoftanks, radiatoren of ventilatiesystemen.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word monteur centrale verwarming, met CVO Brussel.

Korte intro

Ja maar, is daar vraag naar?

In deze snel veranderende sector is de vraag erg groot naar stielmensen die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Door de stijgende energieprijzen blijft het belang van goede installaties en een rendabele verwarming alleen maar toenemen. De vraag naar betrouwbare vaklui groeit elk jaar weer. Deze opleiding is dus een slimme stap naar een beloftevolle toekomst.

Is het wel voor mij?

Deze opleiding is echt iets voor handige harry's die graag aan de slag willen in de bouwsector. Als je bovendien nog creatief bent en problemen zelfstandig kan oplossen, dan is monteur centrale verwarming echt iets voor jou.

Een docent vertelt

Praktisch

De opleiding wordt overdag aangeboden in een goed uitgeruste werkplaats. Je leert het vak in de praktijk en van experts.

De opleiding bestaat uit 7 praktijkgerichte modules (360lt).

Er is geen stage voorzien.

Je kan de opleiding binnen één jaar afwerken. De lessen gaan door op woensdag en vrijdag.

Je hebt de mogelijkheid om ook AAV te volgen en zo een volwaardig diploma secundair onderwijs te behalen.

Voor meer informatie kan je mailen naar: kevin.tassenoy@cvobrussel.be

Docenten