Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar de vorige pagina
Inschrijven Groepsaanvraag

Lestijden

80

Nodige voorkennis

Geslaagd zijn voor: Basiskennis grondstoffen en fermentatieprocessen Labo fermentatie - Basisbieren

Duur cursus(sen)

24 september 2021 tot 30 juni 2022

25 september 2021 tot 30 juni 2022

17 september 2021 tot 30 juni 2022

18 september 2021 tot 30 juni 2022

10 september 2021 tot 30 juni 2022

11 september 2021 tot 30 juni 2022

Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

2 oktober 2021 tot 30 juni 2022

Prijs

€ 1,5 / lestijd

Extra verbruikskosten

€ 40

Module

Labo Fermentatie - Speciaalbieren

Ingewikkelde biertypes brouwen en analyseren en het gebruikte recept aanpassen zijn de kern van deze module.

Je leert een recept voor een bepaald bier opstellen. De invloed van elk facet op het brouwproces wordt nauwlettend bekeken.

Je leert nieuwe technieken toepassen. We brouwen bieren met verschillende gisten, bitterhoppen, aromahoppen, alcoholgehaltes, gistingstemperaturen, fruitsoorten en dergelijke.

We onderzoeken en interpreteren door degustatie en analyse de parameters van de bieren die we zelf gebrouwen hebben.