Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar de vorige pagina
Inschrijven

Lestijden

80

Nodige voorkennis

geen

Duur cursus(sen)

24 september 2022 tot 30 juni 2023

14 oktober 2022 tot 30 juni 2023

Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

23 september 2022 tot 30 juni 2023

Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

15 oktober 2022 tot 30 juni 2023

Deze module is volzet. Registreer hier op de wachtlijst

1 oktober 2022 tot 30 juni 2023

Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

30 september 2022 tot 30 juni 2023

Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

8 oktober 2022 tot 30 juni 2023

Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

Prijs

€ 1,5 / lestijd

Extra verbruikskosten

€60

Module

Labo fermentatie - Basisbieren

In deze module leer je zelfstandig bierbrouwen.

We onderzoeken wat de invloed is van de verschillende stappen van het brouwproces op het afgewerkte bier.

Via analyse van het recept leren we dit aan te passen voor het verkrijgen van het gewenste bier.

Eenvoudige bieren zoals blonde tripel, tarwetripel, tripel amber, donkere tripel, amber 6 en stout worden als basisbier gebrouwen.

Die analyseren we nadien aan de hand van het gebruikte recept. Zo leer je een recept aanpassen aan je eigen smaak.