Overslaan en naar de inhoud gaan

Kom thuis in de grootkeuken met CVO Brussel

Inschrijven Icon/Subscribe Created with Sketch.

Wil jij de helper zijn die de keuken overeind houdt, maar ook dieetmaaltijden perfect klaarmaakt? Dan is de opleiding grootkeuken iets voor jou.

In de grootkeuken liggen de kansen voor het grijpen. Sluit je aan bij een goed geolied team: van de keukenmedewerker die nauwkeurig schoonmaakt, wast, schilt, snijdt en kookt, tot de grootkeukenhulpkok die meehelpt bij de distributie en de bereiding van de gerechten. Wie weet schop jij het vervolgens wel tot een steengoede grootkeukenkok die moeiteloos ovens en steamers bedient, of zelfs tot grootkeukenverantwoordelijke?

Leer portioneren, schikken en presenteren.
Maak indruk op diëtisten met geweldige dieetmaaltijden.
Leer je voor 100% inzetten voor een succesvolle dienst.
En kom thuis in de grootkeuken, met CVO Brussel.

 Culinaire talenten die over veel verantwoordelijkheidszin en een sterke teamgeest beschikken, draaien moeiteloos mee in grootkeukens.  

Korte intro

 

Ja maar, is daar vraag naar?

Grootkeukens zijn de toekomst. Je kan immers niet alleen aan de slag in de horeca, maar ook in de talloze rusthuizen, ziekenhuizen en OCMW-keukens die voortdurend uitbreiden! Het zijn boeiende leeromgevingen waar je duizend verschillende vaardigheden aanleert.

Is het wel voor mij?

Is voeding één van jouw passies? Hou je van de kick om snel goed werk af te leveren? Wil jij de helper zijn die de keuken overeind houdt, maar ook dieetmaaltijden perfect klaarmaakt? Dan is de opleiding grootkeuken iets voor jou.

Van werknemer tot zelfstandige, van beginner tot semi-professioneel:
bij ons leer je de kneepjes van het vak en scherp je je techniek aan.

De docent vertelt

Toekomst

Een voorproefje van jouw toekomst

Nadat je afgestudeerd bent bij CVO Brussel, kan je alle kanten uit! De werkopties zijn uitgebreid. Ga aan de slag:

  • bij één van de grote cateraars

  • in een bedrijfsrestaurant

  • in vakantie- en seminariecentra

  • in scholen, ziekenhuizen, rusthuizen en OCMW-keukens.

Droom groots. Wat houdt je tegen?

 

 

Inschrijven
Grootkeuken met CVO Brussel

Specialisaties en stages

Bij CVO Brussel stomen we je klaar voor het werkveld. En als er in dat werkveld veranderingen of nieuwe trends op til zijn, spelen wij kort op de bal. Daarom zijn er de zwevende modules: specialisaties en stages die jou op een niveau hoger tillen dan de rest. Van werknemers tot zelfstandigen, van beginners tot semi-professionelen: bij ons leer je de kneepjes van het vak en scherp je je techniek aan. 

 

 

Lees meer