Overslaan en naar de inhoud gaan

Schenken, proeven en beoordelen

Inschrijven Icon/Subscribe Created with Sketch.

Ben je gepassioneerd door bier? Wil je graag meer kennis vergaren over bieren en hoe bier en gastronomie samen gaan? Dan is de opleiding zeker iets voor jou.

Ben je gepassioneerd door bier? Dan is deze opleiding zeker iets voor jou. We maken je eerst wegwijs  in de wetenschap van bier. We gaan uitgebreid in op de grondstoffen, het mout- en brouwproces, de verschillende gistingswijzen en biertypes. Je leert bovendien hoe je bier correct kunt bewaren, schenken, proeven en beoordelen. 

De ideale tussenstop van bier leren proeven naar biersommelier

Korte intro

Voor wie? 

Iedereen is welkom. De opleiding is er voor professionals (horeca-uitbaters, traiteurs, gastronoom-bierkenners …) en voor liefhebbers.

Is het wel voor mij?

Hou jij van bieren en wil je ze graag goed kunnen beoordelen? Dan is deze opleiding exact wat je zoekt. Van identificeren tot degusteren en beoordelen: wij maken van jou een kenner!

Sluit je aan bij cursisten die van overal komen: van werknemer tot zelfstandige, van beginner tot semi-professioneel. Bij ons leer je de kneepjes van het vak en scherp je je techniek aan.

De combinatie tussen contactlessen, afstandsonderwijs en didactische uitstappen zorgt voor een fijne afwisseling in het leerproces.

Toekomst

Een voorproefje van jouw toekomst

Nadat je afgestudeerd bent bij CVO Brussel, kan je bijvoorbeeld aan de slag als gastronoom-bierkenner, als horeca-uitbater of in je eigen bierhandel.

Inschrijven
Bierkenner bij CVO Brussel