Overslaan en naar de inhoud gaan

Word de duizendpoot die cafés, restaurants en hotels draaiende houdt

Inschrijven Icon/Subscribe Created with Sketch.

Vind je het fijn om mensen gastvrij te ontvangen? Schrijf je dan in voor de opleiding kelner.

Krijg jij een kick van constant bezig zijn? Ben je praktisch aangelegd? Fleur je op van menselijk contact en word je helemaal gelukkig van een tevreden klant? Dan is de opleiding kelner zeker iets voor jou.

Laat je toog blinken, zorg dat de zaal er prachtig uitziet en trakteer mensen op een onvergetelijke service. Leer tappen, serveren, begroeten, opnemen, en manoeuvreer je moeiteloos met je dienblad langs de mensen. Van hulpkelner naar kelner tot zaalverantwoordelijke: wij kneden je tot een horecakenner pur sang.
Word kelner, met CVO Brussel.

Korte intro

Ja maar, is daar vraag naar?

Naar écht goede kelners is altijd vraag. Niet iedereen is immers in de wieg gelegd om constant in de weer te zijn, met duizend-en-een dingen bezig te zijn en soms lange uren te draaien. Maar wie er wel toe bereid is en het goed doet, vindt gegarandeerd werk.

Is het wel voor mij?

Ben je gefascineerd door de horecawereld? Heb jij graag een actieve job waarbij je verschillende taken opneemt? En vind je het fijn om dag in dag mensen gastvrij te ontvangen? Dan is het tijd om je in te schrijven voor de opleiding kelner. Van werknemers tot zelfstandigen, van beginners tot semi-professionelen:
bij ons leer je de kneepjes van het vak en scherp je je techniek aan

 

Docenten

Bart Vandebotermet
Bart Vandebotermet

Bart Vandebotermet leert zijn cursisten een uitverkocht restaurant vlekkeloos leiden en bedienen. Gastronomie fascineert hem en hij straalt bij het zien van mensen die genieten van lekker eten. De vakkennis deed hij op in gastronomische restaurants in binnen- en buitenland. Hij stond in voor de gastenbegeleiding, de public relations en de protocollaire bevoegdheden in het prestigieuze Plaza Hotel. Die ervaring geeft hij nu door aan de cursisten van CVO Brussel.

Nancy Saerens
Nancy Saerens

Nancy beheerst het metier van maître d'hôtel als geen ander. Een oud-leerling van CVO Brussel. Zaalversnijdingen en -bereidingen kennen voor haar geen geheimen. Ze leerde de kneepjes van het vak tijdens haar talrijke kelnerdiensten bij Auberge Napoléon in Meise en Restaurant Michel * in Groot-Bijgaarden.

Als rasechte zaalvrouw geeft zij al haar competenties door. Bij Nancy leer je hoe je Crêpes Suzette moet bakken en sabayon moet kloppen. Côte à los of beenham versnijden in de zaal wordt na een les bij Nancy ook een koud kunstje.

 

Toekomst

Een voorsmaakje van je toekomst.

Nadat je afgestudeerd bent bij CVO Brussel, kan je alle kanten op met je kennis. De werkopties zijn uitgebreid. Steek de handen uit de mouwen: in een café of brasserie, in een restaurant, in één van de vele hotels, bij een cateringbedrijf, enzovoort. Droom groots. Wat houdt je tegen?

Inschrijven
Maître/Kelner bij CVO Brussel