Overslaan en naar de inhoud gaan

Kok, Slager en Bakker: bekijk onze nieuwe modules

do, 06/17/2021 - 15:32

Goed nieuws!

Vanaf september 2021 organiseert CVO Brussel 4 nieuwe modules Voeding en Drank

  • Koken voor Dummies
  • Wereldbroden
  • De Ulti-Chef
  • Masterclass Slagerij

Alle modules vinden plaats op Campus COOVI.

Koken voor Dummies

Voor beginners die niet of nauwelijks kunnen koken.

Leer in een paar simpele stappen een eenvoudig gerecht maken.

De module bestaat uit 8 workshops en vindt plaats op maandagavond.

Startdatum: 15 november 2021

De module maakt deel uit van de opleiding Restaurant en keuken.

Bekijk alle modules Restaurant en keuken

Wereldbroden

Van naan tot fougasse of tortilla: in deze module leer je wereldbroden maken.

Wereldbroden is een lessenreeks voor professionals of voor cursisten die al slaagden voor deze modules:

  • Broden en harde luxe
  • Zachte luxe
  • Taarten op basis van gistdegen
  • Gerezen bladerdeeg

Elke woensdag van 18:00 tot 22:00.

Startdatum: 8 september

De module maakt deel uit van de opleiding Brood en banket.

Bekijk alle modules Brood en Banket

De Ulti-chef

Ben je afgestudeerd als kok? En durf je een uitdaging aan? Strijd mee voor de titel van Ulti-chef!

Tijdens deze reeks nemen 2 keukenbrigades het tegen elkaar op, elk ondersteund door hun leerkracht-coach.

Elke woensdag van 18:00 tot 22:00.

Startdatum: 8 september 2021.

De module maakt deel uit van de opleiding Restaurant en keuken.

Bekijk alle modules Restaurant en keuken

 

Masterclass Vlees

Een Maserclass speciaal voor slagers. Van gekookte zouterijen tot startculturen en droogprocessen.

Elke lesavond gaan we aan de slag onder leiding van gespecialiseerde kenners en bedrijven.

De reeks bestaat uit 16 praktijkgerichte masterclasses en vindt plaats op maandavond.

Startdatum: 6 september 2021.

De module maakt deel uit van de opleiding Slager.

Bekijk alle modules Slager

Wil je meer informatie over deze nieuwe modules?

Mail cvo@coovi.be

Bel 02 526 51 00