Overslaan en naar de inhoud gaan

Opleidingen vanaf februari

Heb je zin om te starten met een nieuwe opleiding? 

Als hobby of professioneel? 

Bekijk op deze pagina welke modules in februari 2022 al starten. 

Al deze modules duren 5 maanden. Ze eindigen in juni 2022. 

Creatief en cultureel

Opleiding Fotograaf

Opleiding fotograaf

Basis foto A avondcursus (ook voor beginners)
Basis foto B avondcursus  
Foto actie avondcursus  
Foto mens (portretfoto) avondcursus  
Foto materie avondcursus  
Fotoanlayse avondcursus  
Portfolio avondcursus  
Verwerking foto A avondcursus  
Verwerking foto B avondcursus  

 

Naar de opleiding Fotograaf

Opleiding Gids

gids

 

 

 

 

 

 

Bronnengebruik historisch avondcursus (ook voor beginners)
Rondleiden in de praktijk avondcursus (ook voor beginners)
Project bestemmingen Brussel avondcursus  
Project bestemmingen Museumgids avondcursus  

 

Naar de opleiding Gids

Voeding en drank

Opleiding Brood en banket

Opleiding brood en banket

Bakker
Broden en harde luxe avondcursus (ook voor beginners)
Zachte luxe avondcursus (ook voor beginners)
Taarten op basis van gistdeeg avondcursus (ook voor beginners)
Gerezen bladerdeeg avondcursus (ook voor beginners)
Specialiteiten broden en harde luxe avondcursus  
Stage bakkerij dagcursus  
     
Banketbakker
Beslagen avondcursus (ook voor beginners)
Vet- en kookdegen avondcursus (ook voor beginners)
Bladerdeeg avondcursus (ook voor beginners)
Specialiteiten beslagen  avondcursus  
     
Medewerker Bakker
Broden en harde luxe dagcursus (ook voor beginners)
Beslagen (werkplekleren) dagcursus (ook voor beginners)
Bladerdeeg dagcursus (ook voor beginners)
Gerezen bladerdeeg dagcursus (ook voor beginners)
Taarten op basis van gistdeeg dagcursus (ook voor beginners)
Vet- en kookdegen  dagcursus (ook voor beginners)
Zachte luxe (werkplekleren) dagcursus (ook voor beginners)
     

 

Naar de opleiding Brood en banket

Opleiding Slager

Opleiding brood en banket

Slager-Spekslager
Eenvoudige verwerking deelstukken  avondcursus (ook voor beginners)
Toonbankpresentatie slagerij avondcursus (ook voor beginners)
Bereiding vleesproducten charcuterie avondcursus (ook voor beginners)
Aankoop, verkoop en voorraadbeheer slagerij (werkplekleren) avondcursus  
Portioneren van vlees  avondcursus (ook voor beginners)
Verwerking deelstukken en karkassen avondcursus  
Toonbankorganisatie en -verkoop  avondcursus  
Slager Distributie / Uitbener-Uitsnijder
Eenvoudige verwerking deelstukken  dagcursus (ook voor beginners)
Panklaar maken vers vlees dagcursus (ook voor beginners)
Toonbankpresentatie slagerij dagcursus (ook voor beginners)
Verwerking deelstukken en karkassen dagcursus  
Toonbankorganisatie en -verkoop slagerij dagcursus  
Deelstukken uitbenen, ontvetten en bijsnijden (werkplekleren) dagcursus (ook voor beginners)
Karkassen uitsnijden en versnijden (werkplekleren) dagcursus (ook voor beginners)

 

Naar de opleiding Slager

Opleiding Chocolade, ijs, suiker en marsepein

Opleiding chocolade

Chocolade
Eenvoudige chocoladeproducten avondcursus (ook voor beginners)
Dessertkoekjes avondcursus (ook voor beginners)

 

Naar de opleiding Chocolade, ijs, suiker en marsepein

Opleiding restaurant en keuken

Opleiding restaurant

Hulpkok
Initiatie warme keuken  avondcursus en dagcursus (ook voor beginners)
Koude keuken avondcursus en dagcursus (ook voor beginners)
Dagschotels met vlees en gevogelte avondcursus en dagcursus  
Dagschotels met vis avondcursus en dagcursus  
Nagerechten avondcursus en dagcursus (ook voor beginners)
     
Kok
Visgerechten avondcursus en dagcursus  
Vleesgerechten avondcursus en dagcursus  
Streekgerechten avondcursus en dagcursus  
Dienst aan de kaart / keuken avondcursus en dagcursus  
Interactie zaal / keuken avondcursus en dagcursus (ook voor beginners)
Onthaal en omgang met gasten  avondcursus en dagcursus (ook voor beginners)
     

 

Naar de opleiding Restaurant en keuken

Opleiding Maître/kelner 

Opleiding kelner

Hulpkelner
Interactie zaal / keuken avondcursus en dagcursus (ook voor beginners)
Onthaal en omgang met gasten avondcursus en dagcursus (ook voor beginners)
Drankenkennis, bar en cocktails avondcursus en dagcursus (ook voor beginners)

 

Naar de opleiding Maître/Kelner

Opleiding Wijnkenner

Opleiding wijnkenner

Degustatie wereldwijnen avondcursus  
Wijn en gastronomie avondcursus  

 

Naar de opleiding Wijnkenner

Opleiding Bierkenner 

Opleiding bierkenner

Bierdegustatie avondcursus  

 

Naar de opleiding Bierkenner

Opleiding Brouwer

Opleiding brouwer

Accijnswetgeving avondcursus (ook voor beginners)
Debietregeling avondcursus (ook voor beginners)
Veiligheids- en milieuwetgeving avondcursus (ook voor beginners)

Naar de opleiding Brouwer

Zorg en Farmacie

Opleiding Apotheekassistent 

Opleiding apotheekassistent

Toegepaste analytische chemie  avondcursus (ook voor beginners)
Cosmetologie avondcursus (ook voor beginners)
Toegepaste biochemie avondcursus (ook voor beginners)
Medische zorgverlening avondcursus (ook voor beginners)

 

Naar de opleiding Apotheekassistent 

Kom naar onze infodagen!

Kom naar onze infodagen!