Overslaan en naar de inhoud gaan

Disclaimer

Disclaimer

Als de op of via deze website verstrekte informatie tekortkomingen vertoont, zal het GO! al het mogelijke doen om die zo snel mogelijk weg te werken. Wie onjuistheden vaststelt, kan contact opnemen met de beheerder van de website via info@g-o.be.

Het GO! spant zich ook in om onderbrekingen van technische aard zo veel mogelijk te voorkomen. Het GO! kan echter niet garanderen dat de website volledig vrij is van onderbrekingen en andere technische problemen.

Het GO! kan niet aansprakelijk gesteld worden voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat door het gebruik van deze website of van de op of via deze website ter beschikking gestelde informatie. Dat geldt zonder enige beperking ook voor alle verliezen, werkonderbrekingen of beschadigingen van apparatuur, programma's of andere gegevens op jouw computersysteem.

Het GO! kan niet aansprakelijk gesteld worden voor klachten naar aanleiding van de activiteiten van derden of voor eventuele inbreuken op rechten van derden.

De website van het GO! bevat ook links naar websites die beheerd worden door derden. Die links worden uitsluitend ter informatie aan de gebruiker voorgeschoteld. Het GO! controleert deze websites en de informatie die erop staat, niet. Het GO! kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites.

Het GO! is niet aansprakelijk voor het beeldmateriaal dat wordt opgeladen op de website. Als er foto’s van personen worden opgeladen, dan kan dat enkel met toestemming van de auteur en de betrokkene.

Het GO! heeft het recht om de inhoud van de website te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, verbeteren, verwijderen en/of veranderen.