Overslaan en naar de inhoud gaan

Jij zorgt ervoor dat voor jouw klant alle deuren automatisch opengaan

Inschrijven Icon/Subscribe Created with Sketch.

Nog altijd denken veel mensen dat domotica een ingewikkelde, dure luxe is. In werkelijkheid is domotica eigenlijk goedkoop, energiebesparend en super gebruiksvriendelijk. Wil jij weten hoe je een klassieke residentiële elektrische installatie kan automatiseren? Wil jij audio/video, verwarming-, airco-, alarm- en andere systemen op een eenvoudige manier kunnen integreren in een LAN (Local area network) of een WAN (Wide area network)?

Dan is deze opleiding zeker iets voor jou. We beschikken over meerdere systemen die momenteel op de markt zijn. Word domotica-specialist met CVO Brussel.

Om deze opleiding te kunnen volgen moet je reeds een opleiding elektriciteit hebben gevolgd!

Heb je nog geen opleiding elektriciteit gevolgd? Schrijf je dan eerst in voor de opleiding elektricien (REI) binnen CVO Brussel.

In de domotica-opleiding leer je een volledig domotica-systeem ontwerpen, plaatsen, programmeren en in dienst nemen. Advies geven aan de klant en samen het ontwerp maken van de installatie behoren tot je taken.

Ja maar, is daar vraag naar?

Als technicus domotica installeer, programmeer en onderhoud je domotica-systemen. Je bent actief in privé-gebouwen en in grote kantoorgebouwen.

Is het iets voor mij?

Hou jij ervan eenvoudig en van op afstand controle te hebben over wat er in je huis gebeurt: van verlichting en verwarming over televisie tot de garagepoort en de rolluiken? Dan ben je ongetwijfeld een fan van domotica. Als je de basisopleiding Residentieel Elektrotechnisch Installateur gevolgd heb, ben je al een heel eind gevorderd om zelf een domotica-specialist te worden.

Praktisch

Toelatingsvoorwaarden:

Om met deze opleiding te beginnen moet je de opleiding elektriciteit gevolgd hebben. 

Voorziene startdatum:

September 2020

Duur van de opleiding:

De opleiding duurt 1 semester. Je volgt 2 dagen per week les. 

Locatie: Campus Kaai, Materiaalstraat 67, 1070 Anderlecht

Docenten